Hypotheken

Onafhankelijk advies over uw hypotheek en/of verzekeringen en wat past bij uw situatie? Bij Hopmans Financiële Zaken bent u bij het goede adres. Bij ons advies houden wij rekening met fiscaliteit, leeftijd, looptijd, gezinssituatie en toekomstvisie. Uw wensen, mogelijkheden en toekomstverwachtingen bepalen welke hypotheek voor u de beste oplossing biedt. Wij kunnen onafhankelijk adviseren en bemiddelen voor tientallen geldverstrekkers en verzekeraars, zodat wij altijd het beste passende advies voor u kunnen uitwerken.

Wij voldoen aan de eisen die de Wet op Financieel Toezicht stelt en beschikken over de nodige vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten. Deze vergunningen zijn wettelijk verplicht om te kunnen bemiddelen bij hypotheken, verzekeringen en het verlenen van overige financiële diensten.

Wij voorzien u graag van onafhankelijke financieel advies op het gebied van hypotheken. Het oriënterende en vrijblijvende gesprek is gratis. Benieuwd naar onze uitstekende en scherp geprijsde  dienstverlening? Neem de proef op de som en maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak!