Hypotheken

Het financiële aspect van het kopen van een woning of appartement is voor veel mensen lastig. Er zijn op financieel gebied zoveel mogelijkheden dat het voor u, als koper vaak lastig is om een goed overzicht te krijgen. Wij begeleiden u bij alle zaken die u moet regelen, zodat u met een gerust hart kunt gaan wonen.

Bij Hopmans Financiële Zaken bent u bij het goede adres. Wij gaan immers niet uit van de hypotheek, maar de klant staat bij ons centraal. Uw wensen, mogelijkheden en toekomstverwachtingen bepalen welke hypotheek voor u de beste oplossing biedt. Wij kunnen onafhankelijk adviseren en bemiddelen voor tientallen geldverstrekkers en verzekeraars, zodat wij altijd het beste passende advies voor u kunnen uitwerken.

Wij voldoen aan de eisen die de Wet op Financieel Toezicht stelt en beschikken over de nodige vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten. Deze vergunningen zijn wettelijk verplicht om te  kunnen bemiddelen bij hypotheken, verzekeringen en het verlenen van overige financiële diensten.

Het oriënterende en vrijblijvende gesprek is gratis. Benieuwd naar onze uitstekende en zeer aantrekkelijke scherp geprijsde  dienstverlening? Neem de proef op de som en maak vandaag nog een afspraak!

Verzekeringen

Al uw financiële zaken onder één dak?
Bij Hopmans Financiële Zaken bent u aan het juiste adres voor al uw verzekeringen. Wij zijn een betrouwbare, een deskundige en een onafhankelijke tussenpersoon. We hechten aan duurzame klantrelaties, gebouwd op eerlijkheid en betrouwbaarheid. Bij schadegevallen willen we u zoveel mogelijk uit handen nemen en werken we gezamenlijk toe naar een snelle en correcte afhandeling.
Daardoor kunt u rekenen op de beste voorwaarden tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Sluit u meerdere verzekeringen af, dan profiteert u van een aantrekkelijke pakketkortingen. Wij stellen voor u het optimale verzekeringspakket samen met scherp geprijsde premies.

Wij kunnen u op maat adviseren over onder meer:

  • Opstalverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Caravan-/pleziervaartuigenverzekering
  • Reis-/annuleringsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Auto-/motor-/(brom)fietsverzekering
  • Uitvaartverzekering
  • Bedrijfsverzekeringen

Hopmans Financiële Zaken is een onafhankelijke tussenpersoon tussen diverse verzekeraars. Benieuwd hoeveel u kunt besparen op de lopende verzekeringen? Wij rekenen graag uit hoeveel u kunt besparen op de verzekeringen. Maak vrijblijvend een afspraak met ons kantoor.