Verzekeringen

Verzekeringen

Elke inwoner van Nederland krijgt ooit te maken met verzekeringen. Een aantal van deze verzekeringen zijn verplicht. Dan moet u bijvoorbeeld denken aan de zorgverzekering, de verplichte WA verzekering bij een motorvoertuig en veel hypotheekverstrekkers eisen bijvoorbeeld dat er een goede opstalverzekering afgesloten is voor de eigen woning.

Naast bovenstaande verzekeringen heeft bijna elke Nederlander ook een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. U kunt bij ons ook terecht voor een rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, fietsverzekering, pleziervaartuigenverzekering, caravanverzekering enzovoort.

Naast een scherpe en concurrerende premie bieden wij ook een goede service bij vragen en schade. Geen telefoonbandjes, telefonisch bereikbaar buiten kantoortijden om, hulp bij het invullen van een schadeformulier is geen probleem voor ons, persoonlijk contact, binnenlopen zonder afspraak zijn zo maar een paar van de voordelen van het onderbrengen van uw verzekeringen bij ons. Wij zijn een volledig onafhankelijk intermediair tussen diverse verzekeraars.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen op de lopende verzekeringen? Wij rekenen graag uit hoeveel u kunt besparen op de verzekeringen. Maak vrijblijvend een afspraak met ons kantoor.