Westerstraat 25Ong

4635 CS Huijbergen
Vraagprijs€ 343.900 v.o.n.

Omschrijving

Ziet u zichzelf hier al wonen?

En zoeken jullie een unieke en idyllische plek voor het bouwen van jullie droomwoning met een riant en vrij uitzicht aan de zuid/zon zijde?

Wilt u de hectiek van de drukke stad achter u laten en genieten van een groene zeer bosrijke omgeving?
Dan hebben wij dit plekje voor u gevonden aan de….

WESTERSTRAAT 25 te HUIJBERGEN

Het perceel wordt momenteel gesplitst aangeboden, maar het is ook mogelijk om het gehele perceel aan te kopen en een vrijstaande woning te realiseren.

Op het gehele perceel van 2.788 m2 kunnen en mogen hier twee vrijstaande of twee vrijstaand geschakelde levensloopbestendige woningen gerealiseerd worden.

Totale kadastrale oppervlakten percelen C-2400 + C-2402 = 2.608+ 180 = 2.788 m2

*BOUWKAVEL van ca 1.104 m2 (kavel A) – € 323.900 k.k. (slechts gem € 293 p/m2)
*BOUWKAVEL van ca 1.684 m2 (kavel B) – € 343.900 k.k. (slechts gem € 204 p/m2)

In geval u zoekt naar en denkt aan de mogelijkheid om een tweede woning op het gehele perceel te kunnen realiseren (voor eventuele zorg- of aanleunwoning voor uw ouders ) zouden deze twee kavels ook in een (1) koop gekocht kunnen worden.

De bouwkavels zijn landelijk gelegen in het gezellige dorp Huijbergen met een ietwat karakteristiek en waardevol heuvelachtig landschap, waarin bossen en open ruimte elkaar op aantrekkelijke wijze afwisselen.

Huijbergen vindt u in een denkbeeldige driehoek ten zuidoosten van Bergen op Zoom en ten zuidwesten van Roosendaal tegen de Belgische grens en is een geliefde en zeer geschikte en rustige woonlocatie voor woon-werk verkeer richting de regio Rotterdam (ca. 70 km), de Randstad, Breda, Antwerpen etc.

Aan de zuid-/ achterkant heeft u via en over de aansluitende agrarische gronden een vrij en riant uitzicht op Natura 2000 gebieden en het Grenspark Kalmthoutse Heide.

Gezien de verplichting tot thuis werken anno 2021 kunt u hier een rustige thuis werkplek creëren en is de combinatie wonen/werken en een aan huis gebonden beroep mogelijk en toegestaan en derhalve een ideale oplossing.
Tevens heeft Huijbergen een gunstige ligging ten opzichte van de aansluitingen op de A58 en A4, beide slechts op 9 minuten rijafstand.

VOORZIENINGEN:
Basisonderwijs, recreatie, horeca, een vernieuwde Coop supermarkt en een pas verbouwde slagerij zijn in Huijbergen aanwezig, evenals een bloeiend verenigingsleven dat op vele terreinen actief is.

In de nabijheid bevindt zich Hoogerheide (ca 6 km) met een groot en alles omvattend winkelaanbod, zwembaden, sportscholen etc. Ook met de fiets of e-bike is dit dorp snel bereikbaar.

Op ongeveer 10 km afstand bevindt zich Bergen op Zoom, een gezellige oude garnizoensstad, en Roosendaal op ca 17 km. In beide steden kan men terecht voor voortgezet onderwijs, ziekenhuizen (binnenkort start de bouw van een geheel nieuw ziekenhuis tussen Bergen en Zoom en Roosendaal), theaters, kunst, cultuur, gezellige terrasjes en zelfs een groot outletwinkel centrum aan de westrand van Roosendaal.

U bent geheel vrij in de keuze van architect en aannemer. Toch hebben wij alvast voor u enkele ‘’artist impressions’’ laten maken die de diverse bouw mogelijkheden aangeven.

*Kosten koper en exclusief aanvraag omgevingsvergunning en kosten voor aansluiting op nutsvoorzieningen en ontsluiting(en) op de openbare weg.

*Gunning voorbehouden.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de (bouw)mogelijkheden van een levensloopbestendige woning op een van deze twee kavels of heeft u andere vragen?

Wij helpen u graag verder, u kunt contact met ons opnemen via tel 0166-603525 of email info@hopmansengeense.nl

Disclaimer:
De tekst is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

 • Adres Westerstraat 25Ong 4635 CS Huijbergen
 • Type Andere
 • Status Te koop
 • Vraagprijs € 343.900
 • Referentie 7170720
 • Aanvaarding In overleg
 • Bouwjaar 2021
 • Bouwperiode Vanaf - 2011
 • Algemene staat Normaal
 • Ligging Vrij uitzicht, District, Bosrand, Beschutte locatie, Gemeente, Bosrijke omgeving
 • Perceeloppervlakte 1684 m2


Indeling

 • Tuin aanwezig Ja
 • Tuin type Tuin rondom


Comfort

 • Winkel Ja
 • School Ja


Kadastrale gegevens

 • Kadastrale gemeente Huijbergen
 • Sectie-perceel-indexnr. C 3190