Hypotheken

Een uitstekend advies tegen een concurrerende prijs.

Hypotheekrente aftrek, eigenwoningreserve, restschuld, eigen woning forfait, Loan to Value zijn zo maar enkele begrippen die aan bod komen bij een hypotheekgesprek. 


Verwarrend? 

Niet als u voor een goed advies bij ons aanklopt. Wij gaan immers niet uit van de hypotheek, maar van u als klant. Uw wensen, mogelijkheden en toekomstverwachtingen bepalen welke hypotheek voor u de beste oplossing biedt. 

Rekening houdend met de huidige regels en uw persoonlijke wensen, stellen wij de ideale hypotheek samen op basis van verschillende betrouwbare producten van een of meerdere financiele instellingen of banken. Samen met u werken wij aan een hypotheek die u en mogelijk uw partner en gezin voor nu en in de toekomst voldoende financiele armslag biedt. 

Wij doen zaken met plusminus 40 verschillende financiele aanbieders. Wij zijn volledig vrij in onze advisering en behartigen uitsluitend uw belangen.

Wij voldoen aan de eisen die de Wet op Financieel Toezicht stelt. Wij beschikken ook over de nodige vergunningen van de Autoriteit Financiele Markten. Deze vergunningen zijn wettelijk verplicht om te kunnen bemiddelen bij verzekeringen, hypotheken en het verlenen van overige financiele diensten. Om up-to-date te blijven volgen onze adviseurs permanente educatie.


Benieuwd naar onze uitstekende en aantrekkelijk geprijsde dienstverlening?
Neem de proef op de som en maak vandaag nog een afspraak.