te koop in SCHERPENISSE
Foto 1 van 5
 te koop in SCHERPENISSE
Foto 2 van 5
 te koop in SCHERPENISSE
Foto 3 van 5
 te koop in SCHERPENISSE
Foto 4 van 5
 te koop in SCHERPENISSE
Foto 5 van 5
 te koop in SCHERPENISSE
 te koop in SCHERPENISSE
 te koop in SCHERPENISSE
 te koop in SCHERPENISSE
 te koop in SCHERPENISSE

Prachtig gelegen, direct aan het water van de Oosterschelde, vindt u Het Baken van Gorishoek. Een uniek appartementencomplex met een karakteristiek gezicht dankzij zijn vuurtoren, gelegen in de Gemeente Tholen.

Het Baken van Gorishoek bestaat uit dertien koopappartementen voor recreatief gebruik. Als u één van deze appartementen bezit, weet u een aantal zaken zeker. Zo heeft u de garantie van een buitengewone omgeving met een uitgestrekt uitzicht over de Oosterschelde, bent u omgeven door een rustieke en natuurrijke omgeving en bezit u een luxe appartement met alle gemakken van thuis. De ideale omgeving om de dagelijkse hectiek achter u te laten en volledig tot rust te komen.

De recreatieve appartementen van Het Baken Gorishoek zijn gelegen in een prachtige Zeeuwse omgeving. Zeeland is een provincie met veel verschillende gezichten. Van de uitgestrekte wateren van de Oosterschelde tot kleine authentieke Zeeuwse dorpen en van wijde polderlandschappen tot elementen in het landschap die herinneren aan de rijke historie. Zeeland is de provincie bij uitstek waar u dorpjes en steden tegenkomt die de authentieke Zeeuwse inborst nog met zich meedragen. Zeeland is op zijn zachtst gezegd een natuurlijk gebied. Deze provincie herbergt dan ook een hoop natuurgebieden zoals Kwade Hoek, Het verdronken land van Zuid-Beveland en Saeftinghe en natuurlijk de Oosterschelde.

Het ontwerp van Het Baken van Gorishoek is van de hand van Stan Aarts Architecten uit Roosendaal. Hij wilde een ontwerp dat naadloos aansluit bij de zichtlijnen van de kust van de Oosterschelde en zo is het idee van de vuurtoren ontstaan. Geheel in de stijl van een vuurtoren zijn in het gebouw dan ook vijf ronde appartementen te vinden. Het Baken van Gorishoek bestaat uit zes verdiepingen; de dertien appartementen zijn verdeeld over vijf verdiepingen. De zesde verdieping biedt ruimte aan een dakterras en een slaapkamer, bereikbaar met een vaste trap en behorend bij het appartement op de vijfde verdieping. De ruime terrassen van de andere appartementen zijn zeer gunstig op het zuidwesten georiënteerd.

Algemene kenmerken

: Gorishoeksedijk
4694 PJ SCHERPENISSE
: Van € 231.653 tot € 368.595
Units: 13

Overzicht

Model Type Woonopp Tuin Terras Slpks. Prijs