te koop in Tholen
Foto 1 van 8
 te koop in Tholen
Foto 2 van 8
 te koop in Tholen
Foto 3 van 8
 te koop in Tholen
Foto 4 van 8
 te koop in Tholen
Foto 5 van 8
 te koop in Tholen
Foto 6 van 8
 te koop in Tholen
Foto 7 van 8
 te koop in Tholen
Foto 8 van 8
 te koop in Tholen
 te koop in Tholen
 te koop in Tholen
 te koop in Tholen
 te koop in Tholen
 te koop in Tholen
 te koop in Tholen
 te koop in Tholen

“EEN PLEK IN HET STADSCENTRUM VAN THOLEN OM LUXE TE WONEN EN TE WINKELEN. PARKEER JE AUTO OF FIETS EENVOUDIG IN DE KELDER VAN HET GEBOUW EN BEREIK HET APPARTEMENT MET DE LIFT”

De Dalem: vijf stijlvolle appartementen, drie ambachtelijke winkels en negen ruime garageboxen.

Uniek ontwerp
Klassiek, sfeervol en fris, zo valt het ontwerp van De Dalem het best te omschrijven. Het huidige jaren ’70 gebouw wordt volledig gerenoveerd in oude stijl met de nieuwste bouwmethodes. Het ontwerp is afgeleid van de oorspronkelijke bouwtekeningen uit 1900. Daarmee sluit het beeld weer aan op het historisch karakter van het centrum. Er is bewust gekozen om het gebouw te voorzien van en lift en installatie die afgestemd is op hulpbehoevende mensen. Daardoor zijn de appartementen geschikt voor iedereen die in het centrum van Tholen wilt wonen.

Tholen
Het stadscentrum van Tholen kenmerkt zich door het knusse centrum, de grote jachthaven, de gezellige restaurants, middeleeuwse straten en tientallen rijksmonumenten.
In de straat van de Dalem (Dalemsestraat) en aangrenzende straten (Kerkstraat, Botermarkt en Eendrachtsweg) zijn diverse winkels te vinden zoals bakkerijen, kledingzaken, broodjeszaak, een groentewinkel, kaaswinkel, Kruidvat, boekhandel, slijterij, Marskramer, en nog vele anderen. Ook andere voorzieningen en bezienswaardigheden zijn eenvoudig en op loopafstand te bereiken bijvoorbeeld het zwembad, de schaatsbaan, het kunstcentrum, opticien, fietsenmaker, sportverenigingen, en het park.

Buiten Tholen
Tholen kenmerkt zich door zijn water, rust, ruimte en het pittoreske Zeeuwse uiterlijk. Het eiland wordt omringt door het Nationale Park de Oosterschelde en het Volkerak-Zoommeer wat het tot een prachtig wandel-, fiets-, en watersportgebied maakt.
Tholen ligt tussen verschillende grote steden in. De dichtstbijzijnde is Bergen op Zoom met een afstand van circa. 10 km tot hartje centrum. Tevens liggen Goes, Roosendaal en Breda in een straal van 40 kilometer en zijn Rotterdam en Antwerpen eenvoudig binnen 40 minuten bereikbaar. De locatie van de Dalem is ideaal voor mensen die rustig willen wonen maar toch de uitdaging en dynamiek van de stad niet willen missen.

Contact:
Heeft u interesse? Vraag dan snel de brochure aan. Kunt u niet wachten? Meer informatie is te verkrijgen via de website www.dedalem.nl of via de makelaar.

Algemene kenmerken

: Dalemsestraat
4691 CV Tholen
: Van € 149.000 tot € 224.000
Units: 5